şöyle bir plugin çok lazim. Amx_iskence nick yazdığım kişiye şu komutlar uygulansin istiyorum.Serverimde bu pluginlerin hepsi kurulu ama tek tek yazmam zor oluyor cfg de acamiyorum oyuncunun konsolunda ayrica cfg olsun istemiyorum her admin kullanabilsin istiyorum. hatta tüm bu pluginler amx_iskence plugininde toplansa cok daha iyi olur ama sadece şu komutları çalıstirsada yeter:
Nick yerine yazdigim oyuncuya su komutlari uygulasin:
amx_blind nick
amx_migraine nick 1
amx_disarm nick
amx_popcd nick
amx_plexec nick "bind e kill"
amx_plexec nick "+duck"
amx_plexec nick "+jump"
amx_plexec nick "+back"
amx_plexec nick "+attack2"
Plexec nick ten sonra parantez icinde bildiginiz cs bozan komutlari yazabilirsiniz. Mesela crosshairin rengini falan bozan sonra volume 0 gibi sesi bozan göruntuyu pingi bozan komutlar. Bu komutlarin hepsini amx_iskence nick yaptigimda otomatik uygulasin istiyorum manuel cok uzun sürüyor ve L yetkisinde olsun.
İcerdigi pluginler(birlestirebilen olursa harika olur):
Plexec konsola komut gonderme
blind plugini kor etme
Migraine ekrani ters cevirme
Popcd amx_ejectcd plugininin kodu cd romu acar kapar sma si bende var lazim olursa
Boyle bir plugin birleştirme veya en azindan toplu kod calistiran bir plugin yapabilir misiniz arkadaşlar. Plugin bilgim zayif. İskence menu de olabilir menucu arkadaslar icin oyuncuyu sec iskence yontemini sec gibi birsey cokj daha hos olur seceneklerden biri de tum kodlari calistiran olabilir. Yani burda 3 farkli istekte bulundum bunlardan 1 tanesi olsa bana yeter. Hani biri olmazsa digeri olur diye menu olursa cok iyi olur.