[Hatırlatma-2]->[Detaylar]

17/10/2014 Güncellemesinde biraz sıkıntılar olabilir, ileriki zamanlarda düzeltilme ihtimali var diye düşünüyorum. kendim
biraz düzeltebildim, bildiklerimi ve bulabildiklerimi, şayet BTE sıradan bir modifiye değildir. arkaplan değiştirmeyle,
soundtrack eklemeyle olan bir işlem değildir. geniş çaplı ve detaylı profesyonel bir modifiyedir. şayet bunu yapan hem
programcı birisidir ki bu kadar muazzam bir modifiye inşa etmiştir. umuyorum ki birazda olsa tanınmaya başlar.

Ayrıca; diğer bir sıkıntıyıda çözelim. oyuna girdiğinizde konsola exec mp_s.cfg yazıp enterlayın böylece restart atıp para
800$'dan 16000$ dolar olacaktır. normalde 16000 olmuyordu, böyle bir sıkıntıyı bu şekilde düzeltebildim. bu işlem 17/10/2014
güncellemesi içindir.

Diğer sürümlerimizde Özellikle Final 2.5.8 tamamen çinceydi onu ben elimden geldiğince ingilizceye çevirdim, ileriki zamanlar
ne gösterir bilinmez ama türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. böyle bi dil sorunu vardı onuda halletmeye çalıştım %95 ingilizcedir.
%5 çincedir. oda modlarıdır. modlarda zaten amxmodx kullanmayı gerektirdiği için bende kodlama bilmiyorum ne yazık ki o kısımda
çince kaldı. .sma dosyalarınıda bulamadım. sadece .amxx dosyaları ile çalışmaktadır.

En çok başa gelen hatalarda düzeltişmiştir. bunların arasında 512 limit hatasıdır, bu hata precache_weapon kodlaması ile
hatanın önüne geçilmeye çalışılmıştır, de_torn haritasında demeler yaptım rastlamadım diye bilirim. ara sıra oyunda
v_ model hataları görülebilir bunda bir sıkıntı yoktur tekrar oyuna girmeyle düzelir. Bazen çakışma dolayısıyla kodlama 'Crash'
hataları alınabilir, kodlamalar çok olduğu için bazen sıkıntı yaratı. onlarda geçicidir. herhangi bir sıkıntı teşkil etmez.

Final 2.5.8'in silah seçme programını kaldırdım. onun yerine hepsini oyunun içine aktardım. zaten biraz hata vardır. şuanda
gelen yeni güncelleme ile bu hatalarda giderilmiştir. kendi silahlarınızı seçmek için cstrike_weapons.exe dosyasını kullanın
oradan istediğinizi seçebilirsiniz. testlerimde herhangi bir sıkıntıya rastlanılmamıştır.

30/09/2014 güncellemesinde ise pek bir hata ve soruna rastlanılmamıştır.

Modifiyelerde sıkıntılar olabilir, bunların düzeltilmesi için uğraşıyorum. tabiki birazda yapan kişiler uğraşmalıdır. ben
bildiğim kadarıyla yapıyorum. bilmediklerimde programlama yapanların bildiği şeylerdir. umuyorum ki bu hatalar, düzeltilmeye
çalışılır. düzeltilemesede zaten benim oynadığım ve sevdiğim modlardan bir tanesidir.

Şuanda aklıma gelen bunlardır, sizlerinde rastladığı sorunlar var ise konuya yazınız, bildiğim konular ise yardım ederim.
bilmediğim konular ise zaten yardımcı olamam.