Alıntı NiCoMeDiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Çoğu Serverde Görmüşsünüzdür Map Değişince o Mapa Göre Mod'da Değişiyor. Mesela Jail ve Deathrun Mod Yapıcaz. Hemen mapconfig Dosyasının İçine Girip plugins.ini Doyasını Açıyoruz
Kod:
[ jail_* | jb_* | ]

bunnyhop.amxx
amx_parachute.amxx

[ deathrun_* ]

bunnyhop.amxx
amx_parachute.amxx
Şuanda Mapconfig'deki plugins.ini Dosyamızda Bunlar Var. Şuan Jail veya Deathrun Map Açarsak Açtığımız Anda o Modların Altındaki Pluginler Aktif Olur. Ben Bunnyhop ile Parachute Yazdım Örnek Olarak Siz Onları Editliyiceksiniz Kendinize Göre.

deathrun_* veya jail_* Yazmamızın Nedeni deathrun_ ile Başlıyan Maplarda deathrun_ Başlığının Altındaki Pluginler Aktif Olucak. jail_ ile Açılan Maplarda jail_ Başlığı Altındaki Pluginler Aktif Olucak.

Arkadaşlar Plugin Sağlamdır Daha Önce Çok Kez Kullandım ve Countermerkezi Serverlerinde Hayla Kullanılmaktadır.



fullmod.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının İçine
mapconfig Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
addons/amxmodx/config plugins.ini Dosyasının En Altına fullmod.amxx Yazip Kaydediniz.

Son Olarak Map Değiştirin.



csplague.com

saolasın