19-03-13, 18:52
aynen öyle dosyaya satır nasıl eklerim demek istedim =) Yardımların için teşekkür ederim. Ben bunu geliştirmeye devam ederim buradan =) Bilgilerinden faydalanmak cok güzel.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:50 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:42 ----------
fakat çalışmadı canberk bi yerde bisorun mu varki acaba ?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:50 ----------
çalıştı, Rcon yetkisi yokmuş bende o yüzden kusuruma bakma =) Fakat bi bug var.Örnegin ben /ekle yazdıgım zaman yanına bişey yazmıyorum mesela, Satır eklendi diyo boş satır ekliyo onu engelleyemezmiyiz ? yani /ekle nin yanında bişey yazmadan satır eklemesin. cünkü öbürtürlü bir sürü boş satır ekliyo. /ekle den sonra bişey yazmadıgımız zaman satırı eklemeke icin yanına birşey yazın gibi bir uyarı yazısı yazsın istiyorum ?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:50 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:42 ----------
fakat çalışmadı canberk bi yerde bisorun mu varki acaba ?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:50 ----------
çalıştı, Rcon yetkisi yokmuş bende o yüzden kusuruma bakma =) Fakat bi bug var.Örnegin ben /ekle yazdıgım zaman yanına bişey yazmıyorum mesela, Satır eklendi diyo boş satır ekliyo onu engelleyemezmiyiz ? yani /ekle nin yanında bişey yazmadan satır eklemesin. cünkü öbürtürlü bir sürü boş satır ekliyo. /ekle den sonra bişey yazmadıgımız zaman satırı eklemeke icin yanına birşey yazın gibi bir uyarı yazısı yazsın istiyorum ?
MSN : [email protected]
WEBSİTE : www.matcharena.net
FACEBOOK : www.facebook.com/MatchArena
- MatchArena.NET -
Güvenli ve hızlı steam satışında doğru adres!
WEBSİTE : www.matcharena.net
FACEBOOK : www.facebook.com/MatchArena
- MatchArena.NET -
Güvenli ve hızlı steam satışında doğru adres!