Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MilkShape 3D Kullanabilen Birisi Lazım
Öğreniriz ayıpsın Smile ama bu vheye benzemez [MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] öyle bir noktalardan olusuyorki ortansız olanlar yapamaz çok vertex ile uğraşman lazım ilk olarak vhede bir adam çiz ardından bunda he ayrıca photshop bilgisi olan bile kıyafetleri zor yapar diye düşünmüyor değilim açıkçası harita bebek işi ama yarından itibaren derslerini izliycem fragmotion ile yapmak daha kolay onu bir deneyin ama paralı program free sürümünde çok reklam çıkıyor diye sildim.

- - - - - - - - - -

Öğreniriz ayıpsın Smile ama bu vheye benzemez [MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] öyle bir noktalardan olusuyorki ortansız olanlar yapamaz çok vertex ile uğraşman lazım ilk olarak vhede bir adam çiz ardından bunda he ayrıca photshop bilgisi olan bile kıyafetleri zor yapar diye düşünmüyor değilim açıkçası harita bebek işi ama yarından itibaren derslerini izliycem fragmotion ile yapmak daha kolay onu bir deneyin ama paralı program free sürümünde çok reklam çıkıyor diye sildim.
YouTube.com/enesscarty
Reply

Messages In This Thread
Cevap: MilkShape 3D Kullanabilen Birisi Lazım - by scarty - 28-07-13, 03:43

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  VHE yardım lazım Burak60 0 4,654 20-03-16, 19:59
Last Post: Burak60
  Mapper-Pluginci-Editör Lazim içeri bak. MAJESTIC GAMING 0 3,102 14-08-15, 09:28
Last Post: MAJESTIC GAMING
  Serveri Yonetecek Biri Lazim JellyB0N 5 9,289 04-06-14, 16:06
Last Post: bihterr

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular
Troll Bilimi / Komik Şakalar — 57,956 görüntülenme, 5 cevap
İlk Amatörlüğünüz — 28,323 görüntülenme, 92 cevap
Ramazan Bayramı — 23,653 görüntülenme, 4 cevap
JB Shop — 22,116 görüntülenme, 23 cevap