Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
Quote:@scarty Plugin Kodlamak Boş İş Olmuyormu ? Yani Sana Bi Faydası Dokunmuyorki.Sadece Paylaşıyorsun.Para Felan Kazanmıyorsun.Meslek Felan Kazanmıyorsun vs.Esas Okumadan Vazgeçiyorsun.Okumayı İstemiyorsun.Hep Bilgisayarda Plugin Kodlamayı İstiyorsun.Yani Elinde Sonunda O Fatura Parasını Ödiyemezsen Sokakta Kalırsın.Eğer Açık Öğretim veya Çalışıyorsan O Başka Tabiikide Ona Karışamam.

Big Grin Boş iş mi ? Sen böyle diyerek zaten en baştan kaybediyorsun. Plugin kodlamakla birşey kazanılamaz diyorsun ki daha yenisin bu işte başlar başlamaz plugin satarak zengin olacağını mı zannediyorsun ? Plugin kodlamak boş iş olsaydı biz o zaman insanlara hep boşuna yardım etmişiz boşuna emek harcamışız boşuna zaman geçirmişiz tüh ! Böyle zannediyorsun ama değil. Herkes plugin yazacak diye birşey yok. Adamın yeteneği vardır seviyordur böyle işleri matematiği seviyordur tamam işini severek yapar gerektiğinde para da kazanır. Plugin yazmak boş iş diyorsun, ben algoritmayı öğrenmek için çok çalıştım ve eklenti yazarken öğrendim, katkısı oldu mu hemde nasıl. Matematik, Geometri, Fizik ve birçok sayısal dersi plugin yazmayla sevdim yalan değil. Sadece işler biraz daha farklı o kadar. Mantığım gelişti artık her olasılığı düşünebiliyorum ve ona göre sorulara, sorunlara çözüm bulabiliyorum. Bunun sayesinde birçok programlama dilinde geliştirdim kendimi ve sen buna boş iş diyorsun Smile

PAWN
KOD YARDIMCISI

Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Reply

Messages In This Thread
Leqend Shop | Furkan Dize Shop | - by Nobb - 24-09-13, 11:04
Cevap: Leqend Shop | Furkan Dize Shop | - by peNgueN - 25-09-13, 19:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jailbreak Shop ( JbMenu + JbKayit + Jop ) NiCoMeDiA 715 191,140 27-03-20, 19:30
Last Post: Resul57
  Ingiliz Anahtarlı | JailBreak Advanced | Shop 3.4 | by nefret007 nefret007 152 41,135 25-04-17, 09:23
Last Post: bahadirBey33
  Nefesim Shop | Orak Star Balyoz Testere | Nefesim 123 58,520 07-12-16, 13:51
Last Post: Spydevil19

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular
GHW GHR ( Hook + Rope + Grap ) Hepsi Tek Pluginde — 307,723 görüntülenme, 957 cevap
Jailbreak Shop ( JbMenu + JbKayit + Jop ) — 191,140 görüntülenme, 715 cevap
CT Ozel Ag Atma ( +power1 ) — 158,834 görüntülenme, 583 cevap
Buy Engelleme | Blocking Buy | v0.0.1 — 133,649 görüntülenme, 605 cevap
Buton Ateş Et Kapılar Açılsın | v0.1 — 117,318 görüntülenme, 558 cevap