Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FallaciouS adlı clana sesleniyorum :)
Nefesim dateline='' Wrote: Shadow Eyüp Yanındakileri İyi Seçer Bazıları Seçilmiştir Bazıları İse Ölümün Ucunda Yaşar Bir An Bile Farketmeden Wink

Bu Map'ta Benden FS'Ye Armağan Wink
Anlayan Anladı Hesabı Çok Tanıdık Maptır Kendisi Eyüp'ün Mapı Shadow Age V2 Ve RMF'Si Bende Çoook Enterasan Çoook Wink

[Image: tf5sb.jpg]

[Image: tf5t2.jpg]
Nefesim bu mapin rmfsi bendede var ben ilk zaman baslayacagimda eyup Allah razi olsun ondan cok yardimci oldu ama ben baya bi ogrendikten sonra map yapmayi birakmistim. bunun rmfsini banada vermisti incele diye yani bunun rmfsi sende olunca ne deisiorki ?

- - - - - - - - - -

Nefesim dateline='' Wrote: Shadow Eyüp Yanındakileri İyi Seçer Bazıları Seçilmiştir Bazıları İse Ölümün Ucunda Yaşar Bir An Bile Farketmeden Wink

Bu Map'ta Benden FS'Ye Armağan Wink
Anlayan Anladı Hesabı Çok Tanıdık Maptır Kendisi Eyüp'ün Mapı Shadow Age V2 Ve RMF'Si Bende Çoook Enterasan Çoook Wink

[Image: tf5sb.jpg]

[Image: tf5t2.jpg]
Nefesim bu mapin rmfsi bendede var ben ilk zaman baslayacagimda eyup Allah razi olsun ondan cok yardimci oldu ama ben baya bi ogrendikten sonra map yapmayi birakmistim. bunun rmfsini banada vermisti incele diye yani bunun rmfsi sende olunca ne deisiorki ?
[HTML]Steam ID : STEAM_0:0:51976542
Steam Nick : Ali.dd
Teamspeak : ts3.perfectclan.com:1453
[/HTML]
Reply

Messages In This Thread
Cevap: FallaciouS adlı clana sesleniyorum :) - by ali4351 - 09-10-13, 23:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  FallaciouS Clanı Ağır Velettir. Nefesim 15 6,388 11-03-14, 12:38
Last Post: moji8
  harunkayki Adlı Üyemizden Şikayetciyim! Nobb 3 3,021 17-11-13, 23:00