Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jail_marmy_v2 Geldi Görüntüler !
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] her konuyu kötülemek zorundasın değilmi inş sende opaylaşımlarını gorürümde güzelcene kötülerim paşa . oyunhavuzu rmfsini bile 100tlye satıyormuşsun Smile map yapmayı hep rmfler çalarak oğrendin hakında hpsini biliyorum. o rmflşer hep csplagueden bazı arkadaşlarların

Emin ol senin açıkların çok orneğin ;

1 arkadaşında aynı bu şekilde gibi kötülemek istedin bütün mapı rmf yapmışsın diye

o hiç olmassa rmfleyle yapmış senin gibi çalmamış veya birisindwen almamış.

şimdi diyeceksinki kötüleyecek birşey yapmadım. dostum eğer benim ne demek istedimi anlarsan daya iyi olucaktır .. //iyi forumlar

- - - - - - - - - -
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] her konuyu kötülemek zorundasın değilmi inş sende opaylaşımlarını gorürümde güzelcene kötülerim paşa . oyunhavuzu rmfsini bile 100tlye satıyormuşsun Smile map yapmayı hep rmfler çalarak oğrendin hakında hpsini biliyorum. o rmflşer hep csplagueden bazı arkadaşlarların

Emin ol senin açıkların çok orneğin ;

1 arkadaşında aynı bu şekilde gibi kötülemek istedin bütün mapı rmf yapmışsın diye

o hiç olmassa rmfleyle yapmış senin gibi çalmamış veya birisindwen almamış.

şimdi diyeceksinki kötüleyecek birşey yapmadım. dostum eğer benim ne demek istedimi anlarsan daya iyi olucaktır .. //iyi forumlar
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kızkardeşimin gelinliği şehidimin son örtüsü!
Işık ışık dalga dalga bayrağım
mezarını kazacağım.
Sabah olmasın günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.
Reply

Messages In This Thread
Cevap: Jail_marmy_v2 Geldi Görüntüler ! - by Akanzy - 21-09-14, 14:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jbreak_korseytan @ geliyor gorüntüler guyevida 7 4,943 16-09-14, 18:32
Last Post: Nefesim

Foruma Atla: