canım kardeşim , ben senin derdini anladım lagger ın dediği gibi ORJİNAL antivirüs programı bul trojan yemişsin çok belli çaresi format kardeşim ... Kolay gelsin![]()
Yükledim Sonuc Gene Aynı Anlamıs Degilim En Son Yanlıslıkla bi program yükledim ve 300 tane hata buldu ağ hatası vb vardı 15tanesini ücretsiz düzelt vardı düzelttm sonra sildim ama pc böle otomatik res vb. attı ilk basta denegimide grimedi 4 kere denedikten sonra girdi
Crims ~ Clan & 95.173.173.120
Fenerbahçe Taraftarları Fan Sayfamız
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bekleriz
İletisim :
ATAM SEN ÖLMEDİN SEN KALBİMİZDE YASIYORSUN
TEK HEDEFİM Özel Üye Herkezten 1 Farkımız Olsun Ne Deneme Mod Ne Mod (:
canım kardeşim , ben senin derdini anladım lagger ın dediği gibi ORJİNAL antivirüs programı bul trojan yemişsin çok belli çaresi format kardeşim ... Kolay gelsin![]()
Hayal Ettiğiniz Insan Olmaya Çalışmak Içinizdeki Insanı Harcamaktır
bu kadar sorunun varsa zaten format at gitsin
Modeme hiç restart attınızmı ? Bide Statik IP hizmetimi alıyorsunuz
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
modemle bir alakası oldugunu sanmıyorum
ben gene Lagger ' a katılıyorum güvenli modda hiçbir şey yapamıyormuş . İnternetle veya modemle alakası oldugunu dusunmuyorum kardesim
Hayal Ettiğiniz Insan Olmaya Çalışmak Içinizdeki Insanı Harcamaktır
Modemle alakası olmadıgını bende biliyorum
Crims ~ Clan & 95.173.173.120
Fenerbahçe Taraftarları Fan Sayfamız
Bekleriz
İletisim :
ATAM SEN ÖLMEDİN SEN KALBİMİZDE YASIYORSUN
TEK HEDEFİM Özel Üye Herkezten 1 Farkımız Olsun Ne Deneme Mod Ne Mod (: