Ben port açamadım yardım edebilirmisiniz
TİLGİN İLE PORT AÇMAK
Videolu Anlatım için :
Ben kendim bu modemi kullandığım için sizlere bu anlatımı hazırladım.Tilgin modemi superonline tarafından veriliyor ve bu modem ile port açamayanlar var.Onun için sizlere nasıl port açılacağını anlatacağım.
İlk önce Win7 kullananlar Arama bölümüne "cmd" yazıp Enter yazıyoruz ve çıkan "Komut İstemcisi"ne "ipconfig" komutunu yazıyoruz. Orada en üstteki Kablosuz LAN Bağdaştırıcısı kısmındaki Varsayılan Ağ Geçidinde yazan IP yi internete yazıyoruz..
Giriş yaparken "SuperOnline" den İnternet aldıysanız varsayılan :
Kullanıcı Adınız : admin
Şifreniz : superonline
Giriş yaptıktan sonra "Gelişmiş" kısmına girip "Bağlantı noktası iletme"ye tıklıyoruz.
Oradan "Yeni Kural" kısmının altındaki "Ad" kutucuğuna "cs" yazın Bağlantı kısmından ise "superonline" seçeneğini tıklayın.
oradaki Etkin kutucuğunu işaretleyin altta Ağ kısmında ilk 2 kısmına dokunmayın "Hedef IP Adresi " bölümüne bilgisayarınızın IP adresini yazın. "Ör. 192.168.1.175".
Bunu cmdyi kullanarak ipconfig komutuyla baştaki gibi öğrenebilirsiniz. Alttaki port kısmına 2 Protokol açın.
Başla Son Başla
TCP 27000 27015 27000
UDP 27000 27015 27000
bu ayarlayı uygulayıp Uygulaya basın ardından yukarıda Ayarları Kaydet diyin.
İşlem Tamamdır..
Anlatım tamamen bana aittir . İzinsiz kesinle alıntı yapmayın.
Konu DragonMaster tarafından (31-03-12 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Videolu anlatım eklendi.
Ben port açamadım yardım edebilirmisiniz
Videolu anlatım yapıcam bekleyin.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 23:59 ---------- Önceki Mesaj Zamani 22:51 ----------
Konu Güncel . Videolu Anlatım eklendi...
kardeşim yardmı edermisn bana ?
Kardes Samp İçinde Video Acarmısın 1 Haftadır Deniyorum Acılmıyo
Teşekkürler
bunu yapınca cs 1.6 dedicated serverıma arkadaşlarım bağlanabilirlermi ?
birde internete birşey olmaz değilmi ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
berXamet ' e teşekkürler.