Helal olsunc4* te onlardanmıs ... msn ıkıde bır mesaj atıyor .
Dün gece ForumRuzgar diye bir sitenin admini gelip bizim forumdan kendine ekip oluşturmaya çalışıyor.. Hoş satıp giden adamların orda paylaşım yapıp yarın birgün orayada ihanet etmeyeceğinin garantisi yok! Zaten dün forumda bizi satıp oraya gidip moderatör olanları moderatörlükleri alındı+Süresiz engellendiler!..
Ve böyle şerefsiz bir düşmanımızında olduğunu görmüş bulunuyoruz..
Şerefsiz ForumRuzgar Sahibi = Şerefsiz SanalTurk
Atılan mesajlardan biri;
CSP Yönetimi...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
Helal olsunc4* te onlardanmıs ... msn ıkıde bır mesaj atıyor .
Engelle gitsin o *** ic4* te onlardanmıs ... msn ıkıde bır mesaj atıyor .
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
C4 mu ne banlanmıs .
c4 bu forumdan süresiz olarak banlandı oraya gittiği için en azından ben öyle biliyorum
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
İyi oldu ona msn engelledım dakıka bası reklam yapıyorum .
Abi iyi ben gitmedim![]()
Yararlı Konularım
1.
2.
yanlız kafadar sende orda dmod gözüküyorsun ne iş?
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Ben Muhteremim Onlar Baksın Keyfine . Yakında Görürler Nası Bi tarafları Açık Ortada kalırlar Bizi Satanlar .![]()
UNUTAMADIM
Aynen Katılıyorum .
---------- Alttaki Mesaj Zamani 15:14 ---------- Önceki Mesaj Zamani 15:05 ----------
Bakın Beyler Töbe Töbe İlk defa Küfür Ettircekler C4* adam sanıyorduk ya gittibende onların forumunda yapamda görsünler.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 15:16 ---------- Önceki Mesaj Zamani 15:14 ----------
Kafadar Sendemi Adam deilsin .
Yararlı Konularım
1.
2.