Ortam bayağı bozulmuş yazdan beri.
Bu forumda bayağı zamanımı geçirdim ve bundan zevk alıyordum. Şu yöneticiler varya halis kadar olmazsınız. Hele sen DeatReX kendini çok birşey zannediyorsun Vampires'de iyi birisiydi. Neyse lafı uzatmıyorum, bu forumu düzgün tutan varsa o da tek halisdir.
iyi günler.
===========İletişim Bilgilerim==========
Mail:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
.tr
Ortam bayağı bozulmuş yazdan beri.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Benim Naptımı Gördün Yalanmı Söylüyorum Geliyorsun Bi Gidiyorsun Kardeşim Yalan Söylüyorsam Söylüyor De.
Kurallara Uyan Bir İnsanım Tüm Yaptıklarım Kuralların İçinde Mevcut !
Konu DeaTReX tarafından (23-04-13 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
İletişim ;
MSN : DeaTReX
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
TheRyan~ haddini aşıyorsun. Samet olmasa ben bu forumu bırakmayı bile düşünmüştüm. Uzun zamandan beri idare eden forumu samet. Konuyu kitliyorum.
google_ad_section_end -->