Yorum pls

El Başı Ayar Sıfırlama Plugini
 El Başı Ayar Sıfırlama Plugini 
Jailbreak serverlarda hep ff,godmode ve unammo gibi ayarlar kapanmadı derdi olur. Bu plugin sayesinde el başı ayarlar otomatik olarak sıfırlanıcak.
https://www.csplague.com/plugin-cs-1...l-eklenir.html
Kod:csplague.com
Konu sefatokgoz tarafından (25-08-14 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini
 Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Yorum pls

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Eline sağlık ama keşke koysaydın sma'sını bilmeyenler için güzel olurdu
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:28 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:23 ----------
Şöle yazıyımda bilmeyenler içinKod:/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "author" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("HLTV", "event_new_round", "a", "1=0", "2=0") } public event_new_round(id) { server_cmd("amx_cvar bh_enabled 1") server_cmd("amx_cvar sv_gravity 800") server_cmd("amx_cvar bh_enabled 1") server_cmd("amx_cvar mp_friendlyfire 0") server_cmd("amx_godmode @ALL 0") server_cmd("amx_glow2 @ALL off") server_cmd("amx_glow @ALL off") server_cmd("amx_unammo @ALL 0") }

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Tüm def ayarlar var diye koymadıydım.
Neyse iyi oyunlar...
Konu sefatokgoz tarafından (25-04-13 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini bilmeyenler için koydum bende hani öğrenmiş olurlar

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Sağolasın

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Eyv

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Asdasd
---------- Alttaki Mesaj Zamani 05:37 ---------- Önceki Mesaj Zamani 05:37 ----------
Sadasdas
 Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini eyw kardeşim çok lazımdı bana teşşekürler

Cevap: El Başı Ayar Sıfırlama Plugini Güzel