Line 43:
PHP- Kodu:
public menu_handler(idmenuitem); 
-->

PHP- Kodu:
public menu_handler(idmenuitem) { 
Ayrıca indentation hatası var. Onu da düzeltirsin yoksa hatalar oluşabilir.

Tavsiyemi istersen, plugin editlemekle bir yere varmak çok zor. Ben plugin kodlamaya hep sıfırdan yazmaya çalışarak başladım. Seninkisi hazıra konmak. Bu şekilde çok zor. Basit bir şeyler yap ama sıfırdan yap. İlk yazmaya başladığında ne yazdığın önemli değil. Benim bile ilk pluginim hp satın almaydı Önemli olan önce basit yapıları kavramak. Daha sonra yaratıcı düşünerek bu basit yapıları birleştirip, karmaşık sistemler yazmak.

Elbette ilk başlarda çok zorlanıyorsun. En basit şeyi bile yapamıyorsun. Biraz zorlaman gerek. Tıkandığın yerlerde araştırma yap. Başkaları nasıl kullanmış gibi... Yabancı kaynaklar yeterli gelmediğinde bu siteden sor. Böylesi çok daha faydalı olur.

Her zaman basitten, zora doğru gidilir. Basit pluginler yaptıkça, tecrübe kazanırsın. Sonra kazandığın deneyimlerle zor şeyler yapmaya kalkarsın.

Yeni başlayanların en çok yaptığı hatalardan biri de bu. Edit yapmaya çalıştığınızda indentation ayarını kaydırıyorsunuz. Önce küçük eklentiler yazılarak temel yapılar/yazım kuralları gibi basit şeyleri kavrarsın. Ben ilk başladığımda hiç indentation hatası yapmıyordum. Çünkü sıfırdan yazarak başlamıştım. Öyle öyle nerde boşluk bırakılmalı nerde süslü parantez yapılmalı kavradım. Tavsiyem özgün olmanızdır