Sanslısın Kardes Git İddia Fılan oyna .
Bakı beyler ben bunların hepsini daha demin forumdan çektim tekrar eden sayıları forumda arasam bukadar bulamazdım
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Sanslısın Kardes Git İddia Fılan oyna .
İdda Gibi şeylerden çıkan para haram olur oynasanda para haramdır
İdda'dan çıkan para ile yemek yenilmez haramdır. Ama internet kafe gibi yerlere gidebilirsin diye biliyorum
Başı boş kalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Oyun Cd al veya Ramın Düşükse Ram aL
Yararlı Konularım
1.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
2.
aga ben iddaa fln oynamam parayı fln bırakın iddanın kendisi kumardır ve kumar oynamak haram olduğundan iddaada haramdır
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Dikkat Ette Pc Çökmesin Haram Para Sonuçta Sağı Solu Belli OlmazOyun Cd al veya Ramın Düşükse Ram aL
Legend Young
Bencede Ozan Haklı bu haram para o kadar şerefsiz ki Bilgisayarı sana haram eder hiç alma hatta hiç oynama daha iyi
varya bende ne şanssızım daha bu gün ekmek almak için yanıma para aldım 1 lira sahte çıktı para :S haramdır diye almadım ekmekde babam birine yuttururuz diye aldı elimden bana kalsa ben atıcaktım karların arasına.
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
idda'dan kazandığın parayla ram alınca dikkat et 2 gün sonra bilgisayardan dumanlar çıkmasın