Valla döktürmüşsün.Helal olsun.Devamını beklerim ha v2 v3)
Evet Bugun Sizlere 2 Haftadır Üzerinde Çalıştığım ve sonunda bitirdiğim mapı sunarım.
Öncelikle Önemli Bir Not Verelim :Bu Mapı RMF Çevirmeye Çalışanlar Boşuna Uğraşmasın Çevrilmez!
Şimdi Mapın Resimleri :
Hangi dosyanın nereye atılacağını https://www.csplague.com/genel-cs-1-...v-tga-bsp.html Öğrenebilirsiniz.
Mapta Buga Düşenler Otomatikmen Ölür.
Mapta Açık Yoktur .
Random Oyunlar Bölmü Rastgele birilerinin ölmesi içindir. Rastgele birileri ölür . Zevklidir Değişik olanlar ilk kez bu mapta kullanılmıştır.
Mapın Yapımcısı aLoNeDaRK'Tır Yani Kısaca Ben Diyebiliriz.
Map Asla Ve Asla RMF Çevrilmez Boşuna Denemeyin.
Mapın RMF Sini Parayla Alabilirsiniz.
Ö.M Atmanız Yeterli.
Map Hatalı Değil Böyle Yapılır.
csplague.com![]()
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Valla döktürmüşsün.Helal olsun.Devamını beklerim ha v2 v3)
İlk Yorum Benden Süper Olmuş Ellerine Sağlık
- - - - - - - - - -
İlk Yorum Benden Süper Olmuş Ellerine Sağlık
- - - - - - - - - -
Geç Kalmışım Ya![]()
Kzyi unutuyorsun nefesim![]()
YouTube.com/enesscarty
Eline Sağlık bizim serverin mapıda böyle olur inş İyi Forumlar..
Sağolun V2 V3 Gelicek O Yüzden Yeni MAp Serisi yazdım
.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Renk oyunu ve at yarışı rmf'leri hariç herşey cok güzel olmuş ellerine sağlık 95.173.173.112 serverde acacağım birazdan![]()
gerçekten ellerine saglık bu nesile bu yakışır zaten![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Valla nefesim ne diyim ki dicek bişey yok , ct odasında silah alma yerleri güzel , hücreyide beğendim geriside güzel , nefesim fark yaratırmı ? ne farkı gardaş açık kapatır
Helal olsun emeğe saygı
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
V2 Çalışmalarına Yakın Zamanda Başlıyacağım İçine EK olarak Sınıf Doğru Yanlış Zor KZ Gibi Şeyler Eklenicektir.
Nefesim Fark Yaratırmı ?