ben ne alakayım la ?
Buyrun Bunlar Vol1 Sabrettim bu konuyu açmamak için Ozaman!
Yeter bir insanın sabır taşı vardır siz geçtiniz orayı yeter!
Mapper Albatrosmudur nedir o çakma çalmayla çalışan mappermidir mapper bile değilde neyse sağdan soldan çırpmayla mapper olunmuyor!
Mysterious serverındaki hosgeldin_ramazan mapının camisi benden çalıntı!
Albatros adlı çakma mapper benim pcmde tw den ona ders anlatırken çaldı götürdü açmayayım dedim boşver dedim burama kadar yetti!
Buyrun Benim Camim ;
İNANMAYANLARA BUDA 2 OLSUN!
Mysterious Hadi bakalım!
@EnbuyukBjk
@EnbuyukBjk
Nefesim Fark Yaratırmı ?
ben ne alakayım la ?
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sen ne alakasın senle ilgili birşey yazmadımki
Nefesim Fark Yaratırmı ?
tamam .
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )
ULAN TOTOS MAPI SENDENMİ CALDİ COCUK ELVANDALTONLA BİRLİKTE YAPTİLAR BİDE CALMİS DİYO TEXTURELERİ 1 1 1 HEPSİNİ BEN BULDUMDA VERDİM AMA SABRİMİ TASİRMA HEM KONUMUZ BU DEGİL SHOPLARİN İCİNE MODEL KOYUP kendin yapmis gibi gösterme eyer cok erkeklik yapicaksan gel ts ye orda öttür borunu bekliyorum ts3.mysteriousclan.com:7777 merak etme biz kimseyi banlamayiz küfür de etmeyiz merak etme kocum gel bekliyorum ama eyer gelmessen senin tüm foyalarini ortaya koyarim bu jailde en iyi pluginci xxlearn adi muhammet yasi 19 ayrica o az önce istedigin pluginin smasi bende mevcut gel ts ye vermeyenin mk
FACEBOOK :
/WiseonWisse
LAGUE.com
jailde en iyi pluginci xxlearn mıymış ?? aasdgjsakhda kimi tanıyorsun da en iyisi olarak onu seçtin sen aralarından ?
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
ahmetberkay bırak şu veletleri .
Önce Çal çırp birde textureleri ben topladımda verdim demesi yokmu. emeğinizle çalışın azcık!
mysteriousun ne olduğunu tüm millet biliyor.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
@EnbuyukBjk jail'de en büyük pluginci dediğin kişi normal jailbreak modu çıkartan kişiden daha mı iyidir burada kimseyi küçümseyemezsin bana göre forumdaki bütün coderler iyi herkesin istediğini yapıyorlar herşeye neden diye sormuyorlar vakit ayırıp yapıyorlar ayırmayabilirler 2 ders koyup çekilebilirler.
YouTube.com/enesscarty
Mysterious değilmi kendide aynı yandaşlarıda aynı.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Bırakın uğraşmayın adminlik aldım bunlardan hepsi sövülcek adam değmez beyler, Allah'tan süresi bitti de kurtuldum.
Konu muratcan1616 tarafından (21-07-13 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
İletişim;