Bırakın uğraşmayın adminlik aldım bunlardan hepsi sövülcek adam değmez beyler, Allah'tan süresi bitti de kurtuldum.
Bırakın uğraşmayın adminlik aldım bunlardan hepsi sövülcek adam değmez beyler, Allah'tan süresi bitti de kurtuldum.
Konu muratcan1616 tarafından (21-07-13 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Öncelikle sunu söyleyeyim benim nefesimle herhangi bir teamviewer bağlantısı yapmadım oncelikle sunu bir açıklığa kavuşturalım...Mysterious serverındaki hosgeldin_ramazan mapının camisi benden çalıntı!
Albatros adlı çakma mapper benim pcmde tw den ona ders anlatırken çaldı götürdü açmayayım dedim boşver dedim burama kadar yetti!
İkinci olarak bu mapı valve hammer editörden anlayan birinin bastan yapması kolay textureler excelds.wadda mevcut halılarda googlede mevcut
Üçüncüsü bu map benim mapım değil bir çok eksiği var ilk fotoğrafındanda belli oluyor yazılar kaymıs ayrıca fikir benden mysterioustan cıkmıs bulunmaktadır
Bu arada az kendiniz yapın mapı emek harcayın diye yorumlar gelmiş sadece şunu söylüyorum adam gibi adam kendi yapmadığı bir şeyi ben yaptım diye millete göstermez...
Buyrun gerçek maptan fotolar;
![]()