Modlar map map açılıyor. Mesela csdm_* da csdm , zm_* de zombi ..
akcaliberkk Nickli Üyeden Alıntı
Anlamadım şimdi senin serverın mape göre zaten modları değiştiriyor mu ? Bizden sadece el başı restart oylaması mı yapmamızı istiyorsun ?
mod değiştirmek için modun mapını iki kere açman lazım.. Mesela jail oynuyorsun. de_dust2 açtığında jail devam eder. Yeniden de_dust2 açman lazım pro oynamak için..
yani benim için önemli olan şudurki : Oyunda admin olmadığı zaman mapı yeniden açacak plugin istiyorum. Bu plugin olmassa butun gun serverda takılmak zorunda kalıcam
Mesela bende maç botu var. adminler say'a /restart yazdığında map yeniden açılıyor. Onun gibi sadece bu işi oto yapcak plugin arıyorum
İşte belki işinize yarar diye maç botumun .smasından map restart bölümlerini kestim
PHP- Kodu:
* Map Komutlari */
register_concmd("say /maps","MapsMenu", ADMIN_MAP)
register_concmd("say !maps","MapsMenu", ADMIN_MAP)
register_concmd("say .maps","MapsMenu", ADMIN_MAP)
register_concmd("say !restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP)
register_concmd("say /restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP)
register_concmd("say .restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP)
........
public cmdMapRes (id, level, cid){
if( !cmd_access( id, level, cid, 1 ) )
return PLUGIN_HANDLED;
server_cmd("restart");
chat_color(0,"!g[%s] !tMap !yYeniden Aciliyor.",szStag)
return PLUGIN_HANDLED;
}
Bu işlerden hiç anlamam ama "public cmdMapRes (id, level, cid){" bölümünü belki sizin işinize yarar diye koydum. Amacım en kısa sürede map_restart pluginine sahip olmak
@akcaliberkk
@JDM
Artık derdimi anlattım sanıyorum
Kısaca; Herhangi bir mapı açtığımızda belli bir süre sonra (1-2 dakika) mapı yeniden açıcak plugin istiyorum. Açma kapatma cvar kodu olursa iyi olur. Oylama önemsiz. Yapmayabilirsiniz. Banada saçma geldi