Videoyu izledim önceki yorumda izlememiştim şu lazeri env_laser değilde env_beamle yapın randomu öğrenirken daha kolay öğrenirsin.
Normalde Lazer env_beamle yapılır .
Konu ReaLTek tarafından (19-08-13 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Videoyu izledim önceki yorumda izlememiştim şu lazeri env_laser değilde env_beamle yapın randomu öğrenirken daha kolay öğrenirsin.
Normalde Lazer env_beamle yapılır .
Nefesim Fark Yaratırmı ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Bak ayrıca kapıya trigger_hurt ta koy.Lazer açılınca o da açılsın.Ben denedim,fazla hızlı geçince kapıdan lazer işlemiyor.Trigger_hurt da flagsdan Start Off yapmayı unutma yani İsmini de lazerlere koyduğun ismi koyarsın biter,ben böyle yapıyorum maplarımda.
Kapı Yapımında girmeye gerek yok demişsinde lazer env_beamle yapılır env_lazer hazır olandır.
env_beamle lazer yap birde env_laserle farkı anlarsın
bu arada env_beamle yaparken 2 tane env_beam koycan info target diye bir olay yok env_beamde
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Env_beamle lazer yaparken başlangıç noktası vs vs diye bir olay var bu olayı yap Randomda aynı mantıkla ilerliyor fakat iraz değişik.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
ReaLTek
Ses Yaratır.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
95.173.173.180:27015
ReaLTek
Ses Yaratır.