Berkk Nerdesinn
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Kolay Gelsin Sizden İstediğim Elimde Bulunan Jail Shop Pluginine Kan Bagisla Yavaşla pluginini Eklemek Altta .sma dosyalarını paylaşıyorum
Berkk Nerdesinn
Eklendi.
/bagisla yazarak kan bağışlayabilirsiniz.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Bi Ekran Görüntüsü Çekseydinde Baksaydık Menülerini falan ?
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
@peNgueN Kan Bağışlama Seçeneğini Shopa Menu Olarak Ekleyemez Misin Yani Shop Menusunde
1) OnlyPeach | Erzak Menu
2)OnlyPeach | Bazar Menu
3)Kan Bagisla 2 Akce Kazan
4)Akce Menu
Şeklinde Demek İstiyorum ?
Tekrar Düzenlendi.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
İsteğinizi Sadece Tek Bir Kişiden İstemeyiniz..!
İletişim;
Çok Teşekkürler Penguen Sorunsuz Çalışıyor.
Muratcan Forumda Yeniyim Baktığım Pluginlerde Genellikle Berk Cevap Yazdığı İçin Berk e Yazmıştım Sağolsun Penguen Hazırladı Verdi.
Konuyu Çözülmüş İsteklere Taşıyabilirsiniz.
Çözülmüş İsteklere taşındı.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Penguen Benim Pluginede Eklermisin...