Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !
 Cevap: VHE Hareketli Resim Yapmak
 Cevap: VHE Hareketli Resim Yapmak Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.

Cevap: VHE Hareketli Resim Yapmak Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada
- - - - - - - - - -
Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada
Nefesim Fark Yaratırmı ?

Cevap: VHE Hareketli Resim Yapmak Ben Bu Foruma Gelirken Bu Amaçla Geldim Zaten Yardımcı Olmak İçin Eskiden Sıkıntı Çektiğim Konular Eğer Önceden Düzgünce Anlatılmadıysa Anlatıyorum Konu Kasmak Gibi Bir Amacım Pek Yok Yani Düzgün Konularım Ve Benim Sıkıntım Olduğu Zaman Bulamadığım Konularım Olsun İstedim İlk Konumdada Dediğim Gibi Bi Kusurum Varsa Affola
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
 Cevap: VHE Hareketli Resim Yapmak Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!