Katılıyorum.. Yapılırsa Güzel Olur.
Bu Userbarı Tüm CSPlague.Com Alemi İçin Yaptım Umarım Halis Bunu Özel İmza Bölümüne Koyar Bu arada
halis resim koyma sınırı 4 lütfen 5 yaparmısın ?
İyi Günler
Katılıyorum.. Yapılırsa Güzel Olur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hakketten uğraş var kardeşım bu arada kendini daha çok geliştiriyosun userbarda bence imzaya konulmalı emeğe saygı diyorum teşekkür ediyorum
Başı boş kalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler.
eline sağlık güzel olmuşda admini userbarındaki admin logosu çok küçük olmuş
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
sadece 3 admin olduğu için yaptım zaten bunu
---------- Alttaki Mesaj Zamani 23:09 ---------- Önceki Mesaj Zamani 23:07 ----------
ve arkadaşlar hemen url sini kopyalayıp kullanabilirsiniz kendimi geliştirdikçe daha iyilerini yapmaya çalışıcağım
Kullanıyorum sağol
Başı boş kalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler.
Cok Basit olmus Ugras Yok Ranklar Copy ZateN Arkaplan kolay
Tek Hedefim:
VFORDENTAAA
Seni Bilmem Ama Ben Yeni Başladığım İçin Sorun Yaratada Biliyor