tga lardan biri veya bir kaçı bozuk sanırım. Cs klasöründeki bütün .tga ları aratıp silmeyi dene. Bir servera girince zaten eksik olanlar yüklenir.
tga lardan biri veya bir kaçı bozuk sanırım. Cs klasöründeki bütün .tga ları aratıp silmeyi dene. Bir servera girince zaten eksik olanlar yüklenir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
hangi tgalar bozuk biliyorum onlarıda silip tekrar girdim aynı hata geldi.. valve/cstrike/resource/background daki 800_3_a_loading.tga ve 800_3_c_loading .tga Bu iki tga üzerinde biraz oynadım , kopyasınıda oluşdurmuşdum . Tgaları kurcaladıkdan sonra oyunu acdım o hata geldi , kopyalarını içine atmama rağmen hata devam etti . Cs yi komple silip tekrar yükledim , buna rağmen yine tgaları bozuk gösterdi . Tek çözüm buldum , win7 kullandığım için Uyumluluk sorunu gidermme ' ye tıklayıp tekrar girdim , sorun çıkartmadı ayarlarımı felan ne var ne yok hepsini sıfırlamış ama şuan sorunum yok . ben bu yöntem ile çözdüm ama windows XP kullananlar nasıl çözer bilemiycem . Kolay gelsin cümleten . Windows 7 kullanan arkadaşlar bu yöntem ile denesin .
Konu TamEkran35 tarafından (08-09-13 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hatası düzeltme