Şimdi penguenin dediği gibi algoritmaylayda bitmiyo para açısından denemek istersen kendine sponsor bulursun aylık harçlığını çıkaracak kadar satabilirsin ki o müşterine ve sana bağlı bu konuya girmek istemiyorum adamlar hem bedava hemde en iyisi en özen ile kodlanmışını istiyor dediğim gibi pawn dilindede if yapısı (eğer) vardır ve bu matematiğini daha doğrusu algını güçlendirir algoritmada öyle if yapısını tam öğrenmedim açıkçası ama başından bile bana zevkli geldi he ne işime yarayacak dersen benim gibi imam hatip okursan yada bilişim okumazsan bilgisayar ile ilgili en bilgili sen olursun ve diğer arkadaşlarına karşı avantajın olur illaki işleri düşecek hocaların bile işi düşüyorneyse bu laklak plugin kodlamadım denemedim denesem kralını yaparım diye idda ediyorum çünkü çoğu kişi dışarda top oynarken ben bu siteler nasıl yapılıyor diye merak edip çok küçük yaşta denemeler yapmıştım kod dilinden anladığımı düşünüyorum, ve görsel olarak harita yaptığım için en ufak ayrıntıyı görebiliyorum ki gözlerim bozuk yani bir mimar olsam dizaynımı herkesin beğeneceğini umuyorum zevkim gelişti ve bunlar sana ne kadar boş iş gelsede aslında geleceğe yatırım eski mimarlar için bunlar yoktu ( mimar sinan ) ' a gitme lütfen 15-20 yıl öncesini düşün çoğu mimar bilgisayarı tam bilmiyordu ve böyle programlar yoktu biz oyun için zevk amaçlı yapa yapa belkide göz aşinalığımız oluyor ve gerekli derslerini okursak gerektiği biçimde diğerlerinden çok dizayn yaptığımız için fikir sahibi olacağız yanlışmıyım ? kod içinde herşey zaten kod kod dilinden anlayan arkadaşlar bana göre beyinleri daha hızlı çalışıyor çünkü 1 yabancı dil, 2 nerede kaldığını unutmama nerede ne yapacağına anında karar verme bunlar gelişiyor belki ailemize göre bilgisayar başına oyundan başka şey yapmıyoruz yada asosyal kalıp dışarı ile bağlantıyı kesiyoruz ama çocuğum olsa onada öğretirim
![]()

11Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

neyse bu laklak plugin kodlamadım denemedim denesem kralını yaparım diye idda ediyorum çünkü çoğu kişi dışarda top oynarken ben bu siteler nasıl yapılıyor diye merak edip çok küçük yaşta denemeler yapmıştım kod dilinden anladığımı düşünüyorum, ve görsel olarak harita yaptığım için en ufak ayrıntıyı görebiliyorum ki gözlerim bozuk yani bir mimar olsam dizaynımı herkesin beğeneceğini umuyorum zevkim gelişti ve bunlar sana ne kadar boş iş gelsede aslında geleceğe yatırım eski mimarlar için bunlar yoktu ( mimar sinan ) ' a gitme lütfen 15-20 yıl öncesini düşün çoğu mimar bilgisayarı tam bilmiyordu ve böyle programlar yoktu biz oyun için zevk amaçlı yapa yapa belkide göz aşinalığımız oluyor ve gerekli derslerini okursak gerektiği biçimde diğerlerinden çok dizayn yaptığımız için fikir sahibi olacağız yanlışmıyım ? kod içinde herşey zaten kod kod dilinden anlayan arkadaşlar bana göre beyinleri daha hızlı çalışıyor çünkü 1 yabancı dil, 2 nerede kaldığını unutmama nerede ne yapacağına anında karar verme bunlar gelişiyor belki ailemize göre bilgisayar başına oyundan başka şey yapmıyoruz yada asosyal kalıp dışarı ile bağlantıyı kesiyoruz ama çocuğum olsa onada öğretirim
Alıntı