Merhaba ben Bu pluginin yani Hook Grab Rope pluginin sadece CT ve a yetkisi olanlarin atmasini istiyorum bunu yapabilriseniz sevinirim Saygilar....
(sma paylasirsaniz sevinirim)
Merhaba ben Bu pluginin yani Hook Grab Rope pluginin sadece CT ve a yetkisi olanlarin atmasini istiyorum bunu yapabilriseniz sevinirim Saygilar....
(sma paylasirsaniz sevinirim)
Buyur ;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
yalnız deathrun dada hook atiyor bide bhop da onu engelliyemezmiyiz
Sen hangi modta kullanmak istiyorsun bunu?
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
sadece jail modunda birde "a" yetkisi olanlarda deil SADECE "CT" Oyuncularinin kullanmasını istiyorum orda yanlıs yazmısım
(sma gerekli)
Konu jmdaj5 tarafından (19-10-13 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
Bir daha ki sefere kurallara uyalım.4. Konularınızı en az 48 saatte bir defa güncelleyebilirsiniz. 48 Saat dolmadan yapılan güncelleme mesajları silinecek ve önemsenmeyecektir. Sürekli tekrarında ise cezai işlem uygulanacaktır.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Çözülmüş İsteklere taşındı.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
peki grab rope hooku ölülere yasaklıyabilirmisiniz ?
Kardeş Ben L Yetkisi Olmasını İstiyorum Lütfen.