Tamam ben yapabildiğimi yaparım mapper çok forumda harita yapılır ama mod gerçekten çok eğlenceli fun modundan ayrı tutuyorum şahsen tutulacak bir moda benziyor.
Tamam ben yapabildiğimi yaparım mapper çok forumda harita yapılır ama mod gerçekten çok eğlenceli fun modundan ayrı tutuyorum şahsen tutulacak bir moda benziyor.
YouTube.com/enesscarty
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Harita yaparken canım sıkıldığı için fazla üzerine düşmedim kötü oldu ama geliştirmek isteyen için rmf dosyasınıda koydum buy kaldırdım pluginde alınıyormuydu hatırlamıyordum ağaçları model olarak koydum oyunun default model ağacını kullandım.Yarıyıl tatilinden sonra bomba gibi bir harita ile dönebilirim sınavlarım başlayacağı için bilgisayara giremeyeceğim biliyorsunuz sınıf geçmeyi zorlaştırdılar
Sanırım biraz daha iyi oldu önceki biraz açık gelmişti halflife'in rock'ını kullandım çimin üzerine kırılabilen siperler ekledim , he bu arada @jdm oklar de_ haritalarındaki bomba patlyan yerin yanındaki patlayan nesneleri patlatabiliyor gerçi okcu haritalarında bunlar yapılmaz ama![]()
Konu scarty tarafından (19-10-13 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
YouTube.com/enesscarty
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Teşekkür ederim evet üzerinde çalışmam gerekecek model yapmasını bilsem ayrı ırklara bölmeyide düşünüyorum alper'in fikrinden yola çıkarak.Bakalım şimdilik böyle kalacak gibi gözüküyor çünkü üniversitem başlayalı 2 hafta oldu ve ben hala pc başında zaman harcıyorumYerine getirmem gereken sorumluluklarımı unutmamak gerek
![]()
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein