@
JDM ben map yapıcam bu moda özel ama şuanda okul var ve sınavlar sıkıştı hafta sonları yapmaya çalışıyorum.. Biraz başladım güzel gidiyor.. HErkes birbirine dalabildiği için haritayı büyük yapmaya özen gösterdim bir kaç ev ekledim fakat biraz westwood 'a benzedi ama tam aynısı değil tabiki.. Gözcü kulesine benzer yerler ekledim falan hoş bi harita oldu.. Biraz daha geliştirip paylaşıcam.. Mod hoşuma gitti hiç oynamadım ama güzel.. Türk yapımı bir mod olduğu için gelişmesi için her türlü yardımı yapıcam.. Benim bi arkadaş var nicki " HitMaN " gamebanana 'da görmüşsündür belki güzel modelleri var.. Ondan model yapmasını isterim.. Oda zaten böyle bir şeye yardım eder diye düşünüyorum.. Ama insan modeli yapması çok basit değil.. Ağzını tam getirmen lazım mikrofonla konuşurken yanlış yeri kıpırdamasın diye falan uğraştırıyor fakat silah modeli yapabilir en azından cevabını bekliyorum

Bıçak modeli lzımsa onuda yaptırabilirim

Sende modu biraz geliştirirsin umarım.. Silah modeli veya ok modeli konusunda ben yardımcı olucam..
Edit: Mermi yerine ok modelide kullanabiliriz.. Arkadaş daha önce mermi modeli yerine tahta modeli koyduğunu hatırlıyorum tahminimce ok modelide yapabilir