Saten Bu yüzden Eklentinin Adı isyan Mod.Bilindik Komut verme sistemini değiştiriyor ve Mahkumların Isyan yapmasını sağlıyor.Saten Komut vermek istiyorsa /jailmenu yazıp infaz emri ver dediği an eğildiğinde mahkumlara god gelmiyor.
Oyunyoneticisi ve Mga Serverimde Denedim insanlar modu kavrayamadığı için ilk başta alışamadı.Fakat Her el ufak ufak anlamaya başladıklarında zevkli gelmişti.Gözlemlerim süresinde Gardiyan öldürene 50 JB Dedim.Adamlar akın akın Gardiyan üstüne yığılıyorlar fakat ayağa kalkdıkları anda 4 Gardiyanla birlikte o kişiye taaruz ediyorduk.Mahkumların Silah ellerine aldıklarında Saten Direk godmodeleri silindiği için ve eğilmişkende hasar veremedikleri için ayağa kalkıp risk atıp gardiyanı öldürmeye çalışıyorlardı.4 Gardiyan 27 Mahkumu 1 Komutcudan koruyor eğer komutcu ölürse bütün gardiyanlar kill çekip ele yeniden başlıyorduk(Biz Serverde bu şekilde uyum sağladık tabi).Eğer peş peşe 3 el Komutcu korunmazsa gardiyanlar atılıp yeni korumalar seçiliyordu.
- - - - - - - - - -
Saten Bu yüzden Eklentinin Adı isyan Mod.Bilindik Komut verme sistemini değiştiriyor ve Mahkumların Isyan yapmasını sağlıyor.Saten Komut vermek istiyorsa /jailmenu yazıp infaz emri ver dediği an eğildiğinde mahkumlara god gelmiyor.
Oyunyoneticisi ve Mga Serverimde Denedim insanlar modu kavrayamadığı için ilk başta alışamadı.Fakat Her el ufak ufak anlamaya başladıklarında zevkli gelmişti.Gözlemlerim süresinde Komutcu öldürene 50 JB Dedim.Adamlar akın akın Komutcu üstüne yığılıyorlar fakat ayağa kalkdıkları anda 4 Gardiyanla birlikte ben (Komutcu) o kişiye taaruz ediyorduk.Mahkumların Silah ellerine aldıklarında Saten Direk godmodeleri silindiği için ve eğilmişkende hasar veremedikleri için ayağa kalkıp risk atıp gardiyanı öldürmeye çalışıyorlardı.4 Gardiyan 27 Mahkumu 1 Komutcudan koruyor eğer komutcu ölürse bütün gardiyanlar kill çekip ele yeniden başlıyorduk(Biz Serverde bu şekilde uyum sağladık tabi).Eğer peş peşe 3 el Komutcu korunmazsa gardiyanlar atılıp yeni korumalar seçiliyordu.