Çook, sağol ne zamandır arıyodum
Edit: Şifre koymayı unutmuşun
Bu sistem Türkiye'de ilk countermerkezi.com'da kullanılmıştır.
LGSL'e GameTracker bölümü ekledim işlevi şudur : GT resmine tıkladığınızda serverin GT sayfasını açar.Panelden herhangi birşey yapmanıza gerek yok paneli basit şekilde Türkçeleştirdim.
GTLGSLv2' de gelen özellik GT resminin üzerine geldiğinizde GT bilgilerini gösterir ek ayar yapmanıza gerek yoktur. ( jQuery , CSS kodları bana ait değildir internetten bulup ekledim )
DNS adresinizi kendi sitenize göre yapmak istiyorsanız ; (19.satırda bulunan kodu değiştirin)
CS1. ön ekini değiştirmek istiyorsanız yani : cc., cx, yada başka bir domain koymak istiyorsanız sadece CS yazan yeri değiştirin.1-2-3 kendiliğinden listelenir. ( 76. satır )PHP- Kodu:
$domain = 'CSPlague.com';
LGSL'i sitenize kurmak için aşağıda olan resimdeki yönergeyi izleyin.PHP- Kodu:
<b>cs{$i}.{$domain}
Doluluk oranına göre sıralmak için lgsl_config bu şekilde gelen kodları ;
Bu şekilde değiştirirsen doluluğa göre sıralanacaktır.PHP- Kodu:
$lgsl_config['sort']['servers'] = "id"; // OPTIONS: id type zone players status
$lgsl_config['sort']['players'] = "name"; // OPTIONS: name score
Doluluk oranına göre sıralarsanız DNS sistemini silmenizi öneririm yoksa en dolu olanı "cs1." şeklinde gösterecektir.PHP- Kodu:
$lgsl_config['sort']['servers'] = "players"; // OPTIONS: id type zone players status
$lgsl_config['sort']['players'] = "score"; // OPTIONS: name score
DNS sistemini silmek için lgsl_list.php dosyasını açın ; aşağıdaki 2 kodu silmeniz yeterli olacaktır.PHP- Kodu:
<td title='{$lgsl_config['text']['slk']}' style='text-align:center'> <b>cs{$i}.{$domain} </a> </b>
</td>
PHP- Kodu:
<td align="center"><b><span style="color:#ffffff">DNS</span></b></td>
Kafa karışıklığı yaptığı için resimleri ek'e aldım.
csplague.com
Konu scarty tarafından (03-01-14 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.
YouTube.com/enesscarty
Çook, sağol ne zamandır arıyodum
Edit: Şifre koymayı unutmuşun
Yapması için uğraşmak ayrı dert, laptop ekranı kırıldı arkasındaki ansiklopediyi düzeltmek ayrı dert , konuyu açıklaması ayrı dert , dert , dert derken kafa olmuş japon pazarı unutmuşum ekledim teşekkürler bu arada.
YouTube.com/enesscarty
Çalıştıgım Yerin Serverlari
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
Reklam amaçlı değil 1 tanesi takıldığım server idi o yüzden o ip aklımda kalmış GT açık olan sıraladım 7-8 tane
YouTube.com/enesscarty
Yav sorun sadece bende mi
Denemek için yaptım hle bak
MySQL sorunsuz bağladım..
Sunucular » www.CSPlague.com
Genellikle free hostlar tam yetki vermez bunun sorununu bende bulamadım benim sitemdede aynı sorun var birde .com.nu sitesinden deneyebilirsen galiba orada çalışıyordu tam hatırlamıyorum fakat benim localhostumda çalışıyor sorunsuz.Yani bu LGSL aslında sunucu satanlar için oldu gibi
YouTube.com/enesscarty
GTLGSLv2 çıktı ekli özellikler ;
+ GT resmi üzerine gelince GT bilginiz resim olarak gözükür.
+ LGSL " Server Adı " bölümü genişletildi.
YouTube.com/enesscarty
Bu sistem Türkiye'de ilk countermerkezi.com'da kullanılmıştır. İlklerin nereden çıktığı bilinmeli.
Konuyu düzenledim , bilmiyordum bende istek üzerine hazırladım.
YouTube.com/enesscarty