Yer sağlayıcı belgesi demektir. İnternet üzerinden satış yapmanın vergileri var sadece ys ile bitmiyor. Ücretsiz alınıyor diye biliyorum sadece form doldurman gerek ama form için gerekli özelliklere sahipsen.
ben makine kiraladım ve ts3 satışı yapmak istiyorum. Ne yapmam lazım, ne gerek. Bu ys belgesi nedir ücretle mi alıyoruz, gerek var mı ys belgesine?
Yer sağlayıcı belgesi demektir. İnternet üzerinden satış yapmanın vergileri var sadece ys ile bitmiyor. Ücretsiz alınıyor diye biliyorum sadece form doldurman gerek ama form için gerekli özelliklere sahipsen.
YouTube.com/enesscarty
scarty hocam , şimdi bir sürü sunucu var bunların hepsinin vergi levhası var mı ? ben görümüyorum, şikayet edilebilir birşey mi bu
Hayır çoğunun yok şikayet edip kapattırabilirsin mesela bazı hosting sitelerinde KDV eklenerek hesaplanır fiyat 10 lira gibi rakamda artar ama bilinmeyen oyun sunucularında bu yok KDV dahil satıyor olabilirler yada vergi kaçırarak satıyorlardır ki bunlar en kötüleri o yüzden bulduğunu şikayet et
![]()
siber.ihbar @ iem.gov.tr
adresinden gerekli bilgiyi alabilirsin.
YouTube.com/enesscarty
yani ben ys belgesi almam yeterli değil, vergi levhasıda alcam uff kötü oldu bu kim bilir ona ne kadar verilir ayda, kar yerine zarar edersin valla
Karabela Özel Pm Atıldı