Güzel olmuş eline sağlıkda oyun göremedim değişik oyunlar falan varmı koyduğun yada içinde dikkat çekicek bir şey ?
Evet Uzun Zamandır Yoktum Arkadaşlar Geri Dönüşümden Sonraki İlk Mapım Bu Tüm Svlere Oynanabilirde Yapabilirim Ama Şuan Teklif Yok Hani Teklif Gelirse Red Army Gibi Yerlerden Reklamlıycam Kendi Sv'sine Reklamlattırmak İsteyen Arkadaşlar Mapı başka hiç biryerde görmüyceklerine dair teminat verebilirim .
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Güzel olmuş eline sağlıkda oyun göremedim değişik oyunlar falan varmı koyduğun yada içinde dikkat çekicek bir şey ?
Başarılar
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.