mp_decals "300"
def kodu budur.
0 yaparsan imzalar gözükmez
Arkadaşlar bir cfg indirdim ama sprey kodlarıyla oynanmış. Duvardan görülmesi için oynamışlar kodlarla. Ben oynanmamış sprey ayarlarıyla oynamak istiyorum. Neden diye soracak olursanız sprey anca duvarın karşısında bekleyip sıkınca çıkıyor. Yani koşarken hızlı bir şekilde duvara veya yere sıktığım zaman ya yarım bir şekilde çıkıyor, ya da hiç çıkmıyor.
Sprey kodlarını tamamen default ayarlara nasıl döndürebilirim? Cfg dosyamdaki hangi kodları düzelteceğim bunun için?
mp_decals "300"
def kodu budur.
0 yaparsan imzalar gözükmez
Konu CrackeR tarafından (26-01-14 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
CrackeR
Bunu cfg'nin tam olarak hangi kısmına kopyalayacağım? En alt kısmına mı? Ve bunu yaptıktan sonra sprey ayarları tamamen eskisi gibi olacak değil mi? İstiyorsanız oynanmış sprey ayarlarının kodlarını söyleyin, onları da düzelteyim default yapayım. Ama eğer bu '' mp_decals ''300'' '' işe yarıyorsa onlara gerek olmadan yapayım bunu.
En sona yaz. Oyuna girince exec yap cfgyi
cfg linkinide özelden filan atarsan bi incelerim
CrackeR
cfgye baktım , Mp_decals 1 yazıyor
neyse sonuna 300 yapıp ekle. veya İstersen cfgyi editleyim.
CrackeR
Hocam bu cfg gerçekten kötüymüş. Cfg'nin zaten oyunuma pek bir şey katmasını beklemiyorum ama en azından oyunumu da çok kötü hale getirmemesi lazım. Headv4.cfg kullanıyorum şuan, beklediğim kadar iyi olmasa da fena bir cfg değil. İçindeki reklamları da kaldırdım baya site reklamı yapıyordu.