Arkadaşlar Mapımı Tamamladım Ama Bende Bsp çevirdikden sonra oyuna girmiyor host_error : preache *1 gibi bi hata geliyor Arkadaşa Verdim O Baksın Diye Onda Düzgün Çeviriyor VHE yi sildim yeniden kurdum ayarları filan ama yinr aynı sorun war
 Bsp Bende Hatalı Çeviriyor
 Bsp Bende Hatalı Çeviriyor Arkadaşlar Mapımı Tamamladım Ama Bende Bsp çevirdikden sonra oyuna girmiyor host_error : preache *1 gibi bi hata geliyor Arkadaşa Verdim O Baksın Diye Onda Düzgün Çeviriyor VHE yi sildim yeniden kurdum ayarları filan ama yinr aynı sorun war
PHP- Kodu:Bazen Sadece Durup Düşünürsün !
Kod:\\Twitter : @BrkkrcaBurak //

Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor
 Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor csde sorun olabilir mapta degil csyi silip kur tekrar yükle
 Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor Olmuyor Kardeşim sildim csyi yeniden kurdum yıne olmuyor
 Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor Aynı Sorun Devam Etmekte Csyide Sildim yeniden yükledim yine aynı sorun

Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor compile ayarları bozuk olabilir
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
 Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor Hersey Tas tamam Ne Hatası Olabilir Kaç kere baktım birde siz bakın tw weririm

Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor compile ayar dosyaların bozuk olabilir. hlcsg falan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
 Cevap: Bsp Bende Hatalı Çeviriyor Herhangi bir hata yok hersey ayarlar tasmamam hatta yeniden videolara bakdım aynı bi fark yok