Tw werim ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Tw werim ?
İbrahim abi anlatmak istedigim sey de eksik birsey soyledim rcon sifresini biz verecez yanı sifre anlamında php olan sayfa k. ve sifre. normal php sifresi rcon sifresini ise server.cfg cekecek ve oyle giriş ypack walla cok sacma oldu ama yapılmıs birsey denemedim ama bilmem artik .d
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
Ozaman bana böyle şeylerle gel. Çünkü söylediğin veya anlatmak istediğin olay çok saçma : ) Gün içinde ara ara bak işten fırsat bulduğumda istediğin olayın kodlarını paylaşırım.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dediğin firmanın panel giriş videosunu biraz önce izledim mantık şu;
<form action='index2.php?' method='POST'>
<input type='text' class='input' name='sunucu_ip' placeholder='Sunucu IP Adresiniz:'>
<input type='password' class='input' name='guvenlik_tarama' placeholder='Güvenlik Kodunuz:'>
<input type='submit' class='buton' align='left' value='Gönder'>
</form>
Bu şekilde index.php oluştur.
################################################## ################################################## #####
Daha sonra ise index2.php dosyası oluştur. İçerisine gene aynı mantıkla; bi form post yaptır.
<form action='' method='POST'>
<input type='text' class='input' name='rcon_dogrula' placeholder='Rcon Şifreniz:'>
<input type='submit' class='buton' align='left' value='Gönder'>
</form>
Eğer müşteri rcon şifresinide doğru olarak girerse yönlendirme gerçekleşir... Bu arada phpmyadmin tablo oluştururken
sunucu_ip
guvenlik_tarama
rcon_dogrula; satırlanı aç. Gerisini yapabilirsin diye umuyorum
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
evet kardeş hem parola sorsun hemde kullanıcı adı öyle bi webmod tasarlıyabilirmiyim kullanıcı adı sabit olsun?mesal kerim621 D:
konumda bu?https://www.csplague.com/panel-istek...pla-admin.html
Yapabilirisin tabiki. Sadece müşterilerini parola ile giriş yaptırırsın. Kullanıcı adını boş geçtirirsin.
php panel yapacak varmı yardım php panel arkadaşa hlds server sunucusu OLURMU PHP PANEL
HLDS webmod olur eger pc de xampp apache gibi yazilimlar mevcut ise 0`dan açıksız panel kodlandırınız coderlere daha hesaplı olur sizin için yani büyük bir iş yapacak iseniz hea yok ben normal kendim kullancam diyorsanız tek panel geliştirme bolumunde panel paylaştık kullana bilirsiniz her hangi bir yardim gerekir biz burdayiz..
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş