Abim senin gibi 14 yasinda cocugun lafiyla sunucu kapaticaksak vay halimize simdi sen diyorsun ki bu paneli ben yaptim sonra diyorsun ki panelin kodlari kime ait gosteririm kod ne biliyormusun ? Bilgin ne senin kalkmis burda budalalik yapiyorsun acs yi kapatmak bana koymaz ama laflarim sana cok fena koyabilir o yuzden bana yazarken 2 kere dusun kalkip buralara birilerini kotulemekte hakkinda konusmakta tarzim degildir ama kalkip bana html olarak siteyi kopyalayip wareze vericem dersen lafi yersin hem versen ne olur vermesen ne olur ? 2 gunluk sunucu icin yapilan isler sana fena koymus olacakki gelmis burda profesorluk yapiyorsun onur dedigin sahis kimdir neyin nesidir kimin fesidir bilmem sitemizde bununla ilgili bir duyuru var okuman varsa okuyabilirsin tabi anlama kapasiten yeterse..diger bir konuda benim kimseye yalvarmaya ihtiyacim yok bilgim ve tecrubem bana yeter ki senin yasin kadar bu sektorde sahsi olarak gecmisim var adini vermeye gerek yok o 2 gunluk olmayan sunucularin alt yapisini sitelerini panellerinidemi sen yaptin yoksa ? su panelin kodlarini yazda bir gorelim bakalim Sql tablosundanda resim istiyorum madem bu kadar delikanlisin gorelim