Mapper emir yazmamız biraz fazla olmaz mı emeği veren biz prim yapan sen ? Bir mapper reklamını yapmak için servere satabilir ama direk senin için kendi için bir çıkarı yok , boşuna compile edecek harita yapacak vakit kaybı. @GoldenArcher
Arkadaşlar Hazır Bir Map İstiyorum Yapanlar Özelden Atarsa Sevinirim...
İstediklerim: Hücre,Kafes,At Yarışı,Doğru Yanlış,Kule,Maç,Çatışma,Çarkı Felek,Scout Yeri (jail_buyukisyan_v8) deki gibi,Karanlık Oda,Yemekhane,Şans
Arkadaşlar İçinde Reklam Olsun Reklama Şunlar Yazsın:
Rascovery Gaming
95.173.173.109
Mapper By: *****
NoT: Bunları Yapan Bana Mesaj Atsın 4 - 5 Gün İçerisinde Elimde Olursa Sevinirim Yardımlarınıza Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
Konu GoldenArcher tarafından (10-06-14 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
gσℓ∂єηαяcнєя●
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mapper emir yazmamız biraz fazla olmaz mı emeği veren biz prim yapan sen ? Bir mapper reklamını yapmak için servere satabilir ama direk senin için kendi için bir çıkarı yok , boşuna compile edecek harita yapacak vakit kaybı. @GoldenArcher
YouTube.com/enesscarty
Scarty Katılıyorum , Biz O Kadar Emek Verip Yapalım Mapı Hiçbir Çıkarımız Olmasın Senin Çıkarın Olsun Orda Burda Map Yaptım De
Aynen Scarty Kardeşim Emir Yazısını İstiyorsan Emek verip kendin yapacan.
bunca mapper alın teri yapıyo sırf ilham gelince map yapan mapper bile var biz senin istedin mapı sana yaparız o zaman bız kımız bız kullanılcak ınsan deılız reklamını atarız ama mapper yerine kendi ismimiz olur
Arkadaşlar konu düzenlenmiş , mapper yazısı belli değil yani kendi reklamınızı koyabilirsiniz, konu açıklığa kavuşturulmuştur.
YouTube.com/enesscarty