Alıntı KaRoLiNN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamin emegini caliyorsunuz hemde laf kalabaligi yapiyorsunuz yaptiginiz ayip

Sektörü oyunyoneticisin ve cs oyuncunun aldigini soyleyen arkadas bana kalirsa kaliteli ancak ftp destegi yok 173.175ler dolmuyor.ancak oynucaza 10tl fazla verip web ftpli fazla olmasada mutlaka dolan server alirim

Pluginleri de çok kaliteli mesela oynucaz in jail shopu cok kaliteli ve bu shopu 1 sene aradim yok.

Burakkoza seni savior clandaykende sevmedim hala daha sevmiyorum seni

- - - - - - - - - -

Adamin emegini caliyorsunuz hemde laf kalabaligi yapiyorsunuz yaptiginiz ayip

Sektörü oyunyoneticisin ve cs oyuncunun aldigini soyleyen arkadas bana kalirsa kaliteli ancak ftp destegi yok 173.175ler dolmuyor.ancak oynucaza 10tl fazla verip web ftpli fazla olmasada mutlaka dolan server alirim

Pluginleri de çok kaliteli mesela oynucaz in jail shopu cok kaliteli ve bu shopu 1 sene aradim yok.

Yani bana kalirsa herzaman oynucaz
Öncelikle Merhabalar,Beni neden sevmediğinizi bilmiyorum ancak 1. olarak belirtmek istediğim şudur,Oynucaz şöyle böyle demişsiniz,fakat Oynucaz olarak belirttiğiniz sunucuda neredeyse 1 ayda 3-4 kez fastdownload sisteminde sorunlar yaşanıyor,bu sorun yüzünden oyuncular servere giriş yapamıyor ve o sunucuda barınan clanlar zarar görüyor,Böyle bir sunucudan server almak yerine web ftp bulunmayan,ancak hızlı download sunucusunda ve normal sunucularında hiçbir sorun olmayan bir sunucudan server almayı tercih ederim, 2. olarak adamın emeğini çalıyorsunuz hemde laf kalabalığı yapıyorsunuz demişsin, paneli ben mi paylaştım şuan bu forumda? hayır,Oynucaz'ın jailbreak mod shop plugini daha iyi olabilir ancak,hem sunucuların 1 ayda neredeyse 3-4 kez saldırı yemesi ve ayda en az 3-4 kere fastdownload sisteminde sorun çıkması, jailbreak mod shop plugini ne kadar iyi olursa olsun, bu saldırılar ve sorunlar yüzünden bazı oyunculara kısıtlı kullanım imkanı sunuyor.