Teşekkürler eline sağlık
Counter Strike 1.6 Linux VPS Server Kurulumu - Basit ve Hızlı
Bu kadar basit olmamıştır. Hiç biyerde bulamayacanız anlatım.
Örnek IP'miz 212.175.84.84 kuralım,
Putty ile Sunucumuza bağlanıp;
CS kurucagımız dosyayı oluşturuyoruz.
Kuracagımız Klasörün içine giriyoruz.Kod:mkdir /home/84
CS 1.6 tar.gz dosyamızı çekiyoruz.Kod:cd /home/84
Dosya çekme işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki komutu uyguluyoruz.Kod:wget https://www.eylulsunucu.com/eylulforum/cs.tar.gz
tar.gz dosyamızı yukarıdaki komut ile açtıkKod:tar zxvf cs.tar.gz
şimdi serverımızı açmak için aşağıdaki komutları uyguluyoruz.
Kod:cd /home/84/csKod:yum install screenBu işlemlerden sonra ekranda Master server communication disabled.Kod:./hlds_run -game cstrike +ip İPNİZ +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 32 +map de_dust2 &
yazısını gördünüzmü ctrl+a+d basıp server kurulumunu tamamlıyoruz.
Arkadaşlar konu alıntıdır bazı yerlerde ''yum install screen'' komutu verilmiyor bazılarda veriliyo. Bu yüzden konu açtım.
Bazı yerlerde reklam var ama kaldırmak kolay cstrike/addons/amxmodx/configs/In-Game Ads dizinindeki In-Game Ads adlı dosyayı silerseniz görsel reklamlar gider .. Diğer reklamları panelden halledersiniz ...
Denenmiştir! Sorunsuz Şekilde Server Kurulmuştur!
Konu Bab Hunk tarafından (03-11-12 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler eline sağlık
Konu ByEqu tarafından (08-12-12 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.
merhaba arkadaslar ben game4logdan ! BuRaK eylulsunucu dosyasinda aciklar bulmaktadir tavsiyem hazir kendiniz yapiniz yoksa cmd 5 dk cs serverinizi cokertirler bunuda soylemis olayim ***
Konu Schwertle tarafından (03-07-14 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Eyw. kardeşim sağol
Teşekkürler
İletişim : Skype : fatih08200
85.153.15.24 Gelin gençler . Slotluk beleş.
KARDEŞİM ACİL CEVAP Çok güzel Server kuruldu Fakat server STEAM galiba ? invalid key hatası veriyor Lütfen Acil cevap ..
Steam Sorununun Çözülmesi için Steam'ı Güncellemen Gerekir Server Files Baya Eskimiş Aynı Zamanda Amxmodx 1.8.2 Çıktı Onuda Güncelle
Steam Sorunu için;
Bu Kodları Sırası ile 2Şer Kere Yaz Enterle Bitince Son Güncelliğe Sahip Olucak Steam Sorunu Düzelicek../steam -command update -game valve -dir . -verify_all
./steam -command update -game cstrike -dir . -verify_all
./steam -command update -game cstrike -beta hlbeta -dir . -verify_all
link kırk guncelle lütfen
aga link kırık
süper