Amx_destroy nick oyuncunun cssinin içine ediyor okuduğuma göre.Adam csyi silip yeniden yüklemek zorunda kalıyor. Yinede denemedim eğer denemek istersen plugin ekte
Amx_destroy nick oyuncunun cssinin içine ediyor okuduğuma göre.Adam csyi silip yeniden yüklemek zorunda kalıyor. Yinede denemedim eğer denemek istersen plugin ekte
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Kodlara baktımda config değiştiriyor başka bir olayı yok pluginin, steamın son güncellemesiyle beraber steam oyuncularda işe yaramayacaktır.Sadece no-steam playerlarda işe yarayacaktır, fakat dediğim gibi configi değişiyor oyuncu config.cfg yi silerse hiç bir sıkıntısı kalmaz![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Her türlü plugin yazılır.
[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.
Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
çözülmüş isteklere.