ahmetberkay sen cok mu biliyorsun bunla eger sxe var ise sxe kapatıp eac sistemi aktif eder bunla ilgili fikrin yok ise burada benimle laf kalabalıgına girme lütfen.
- - - - - - - - - -
dangerlord63 senden mi ögrencem hea artis misin sen?

Cevap: Counter Strike 1.6 Eac.sma Plugins
 Cevap: Counter Strike 1.6 Eac.sma Plugins Birader sen önce bi plugini aç içine bak ondan sonra adama teşekkür et, mesaj kasmak amacıyla teşekkürler +1 rep yazıp geçiyorsun üstüne üstük adam pluginde hata olduğunu söylemeden hakaret edince sen plugini inceleme gereksinimi duymadan adama sövüyorsun ? ayıp git önce plugin bilgisi öğren! sonrada insalığı
Pluginin neresi çalışıyor acaba ? plugin yazmadan önce insalığı ve yazı yazmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Her türlü plugin yazılır.
[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.
Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
 Cevap: Counter Strike 1.6 Eac.sma Plugins ahmetberkay sen cok mu biliyorsun bunla eger sxe var ise sxe kapatıp eac sistemi aktif eder bunla ilgili fikrin yok ise burada benimle laf kalabalıgına girme lütfen.
- - - - - - - - - -
dangerlord63 senden mi ögrencem hea artis misin sen?
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
 Cevap: Counter Strike 1.6 Eac.sma Plugins Eac Sistemininide atarım yani sorun yok onemli olan eac lisansı yok ise işlem yapmaz.
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş