ben de onu diyorum işteaslında şöyle bişey var
eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi
![]()
ben de onu diyorum işteaslında şöyle bişey var
eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi
![]()
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına
- - - - - - - - - -
hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Her türlü plugin yazılır.
[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.
Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi
- - - - - - - - - -
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin