Alıntı dangerlord63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.
aynen bende onu kastetmiştim sen tam açıklamışsın
Client_putinserver'a eklemeyi unutmuşum haklısın

Kod:
#include <amxmodx>#include <amxmisc>
#define PLUGIN    "AMX_POKE"#define AUTHOR    "dangerlord63"#define VERSION    "1.1"#define YETKI ADMIN_BANnew const ses[22] = "sound/amx_poke.mp3";new bool:calindi[33];public plugin_precache()    precache_generic(ses);public plugin_init(){    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)    register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");}public poke(id){    if(!calindi[id]){    if(get_user_flags(id) & YETKI){        new veri[33];        read_argv(1,veri,32);        if(veri[0] == '@'){            strtolower(veri);            if(equal(veri[1],"t"))                muzikcal(1);            else if(equal(veri[1],"ct"))                muzikcal(2);            else if(equal(veri[1],"all"))                muzikcal(0);            else                client_print(id,print_console,"Takim bulunamadi!");        }else{            new oid = cmd_target(id,veri,6);            if(!oid)                return PLUGIN_HANDLED;            muzikcal(oid+2);}        return PLUGIN_HANDLED;}        else client_print(id,print_console,"Yetkiniz yok!");        }        else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!");    return PLUGIN_HANDLED;}stock muzikcal(id){    calindi[id] = true    set_task(10.0,"tekrarcaldirt",id)    if(id == 0)        client_cmd(0,"mp3 play ^"%s^"",ses);    else if(id == 1 || id == 2){        for(new i = 0;i<33;i++){            if(get_user_team(i) == id)                client_cmd(i,"mp3 play ^"%s^"",ses);}    }else        client_cmd((id - 2),"mp3 play ^"%s^"",ses);}        public client_putinserver(id) {calindi[id] = false }
public tekrarcaldirt(id) {calindi[id] = false }}