Şimdi ben milleti aşalıyormuşum ama doğru söylemek aslında suç bizim Türkiyede.
Ama Söylemeden edemiycem mapın çok güzel olmuş.
Ama Kendine Pro mapper demen çok saçma . Adını bile ilk defa duyuyorum![]()
Şimdi ben milleti aşalıyormuşum ama doğru söylemek aslında suç bizim Türkiyede.
Ama Söylemeden edemiycem mapın çok güzel olmuş.
Ama Kendine Pro mapper demen çok saçma . Adını bile ilk defa duyuyorum![]()
Nefesim Fark Yaratırmı ?
adımı ılk defa duyarsın cunku turk sıtelerınde yayınlamadım gamebanana ya yıllardır uyeyım game banana bundan yıllar once fpsbanana ıdı ama deısınce profıl gıtmıs daha vhe yı bılmeyen ınsanlar varken basladım ben map yapmaya ama kendımı hıc ovmedım jaırıto kess fabrekas gıbı de acemı map yapmıyorum bunlar ıspanyolların en ıyı maperlarıdır ha turkıye zaten pro mapper olan yok ben gormedım bı kac soru sorsam afallar kalırlar bızde bole ovcek olsam yıllardır youtube oraya buraya vıdeolerımı yayınlardım ama arsıvım bende sadece fpsve yenı adı gamebanana sıtesıne attım maplarımı emege saygı
- - - - - - - - - -
ve ayrıca dun yıllardır asansor yapmadıgım ıcın nasıl yapıldıgını bı arastırayım dedım bızım turk ınsanı vhe func_door kullanarak asansor yapıyolar gercekten bu vıdeoları paylasanlara acıyorum door kapı demekdır asansorle alakası olmaz ve func_platrot ozellıgını kımse yayınlamamıs cunku kımse bılmıyor ve ben mapperım dıyor map yapmaya baslamadan once ozellıklerını araclarını ogrenceksın sonra baslayacaksın sonra mapın acemı ısı olur