Konuyu detaylı olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.Renkli kodlar konusunda mesaj bölümüne gelip örnek mesaj : CSPLague diyelim mesaj kısmını kopyalayıp sağ tıklarsan orda "Color" seçeneğini görürsün.Ayrıca Kalın ve İtalik olarakda yazabilirsin.
Konuyu açmaya çalıştım ama diğer oda açılmadı yardımcı olabilirmisiniz .
TS de clan üyelerinim isim listesini oluşturmak istiyorum renkli şekilde . Bununla ilgili kodlar veya ne gibi bir yol çizmem gerekiyor .
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Konuyu detaylı olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.Renkli kodlar konusunda mesaj bölümüne gelip örnek mesaj : CSPLague diyelim mesaj kısmını kopyalayıp sağ tıklarsan orda "Color" seçeneğini görürsün.Ayrıca Kalın ve İtalik olarakda yazabilirsin.
MaMi [$]
95.173.173.111
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DGJail
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DissidenTJail
/DGClannn
++++++
bişe anlamadım
[COLOR=#ff0000]Oyuncu ismi[/"tırnakişaretinisil"COLOR] Nick [COLOR=#005500]Rütbe[/"tırnakişaretinisil"COLOR]
"tırnakişaretinisil" yazdığım kısımları silip oda açıklamasına kalan haliyle koyup düzenleyebilirsin.
Şu şekilde gözükecektir.Oyuncu ismi Nick Rütbe