1. Wad paylaşımı yok demişşin benim bügüne kadar gördüğüm türk jail maplerinde hep aynı wad kullanılıyor kullanmasalar bile textureler ortak
2. Map çizimlerine falan bakayım dedim Klasik map aynı oyunlar bana laf atar gibi paylaşmıssınVaril oyunun paylaşma amacım temiz varil rmf bulamadığımdandır. C4 ü paylaşma amacım zaten biliniyo pek kullanılmaması.
3. Sürekli Şans oyunu demişsin Bence bi mape 3 tane şans oyunu ideal ama sürekli kullanan şans oyunları değil öyle bi yazmışsın ki herkesin yapabileceği şeklinde ben bunları şu an günümüzde güncel olan maplerde olmadığı için paylaştım.
4. Bazı oyunlar var bu mapte biliyorum amacım kesinlikle çalmak değil başta jail_teknosmanli vb.
5. Temizleme ile uğraştım biraz demişsin ne ile temizleme yaptığını yazarsan bizde ona göre hatamızı düzeltip yayınlarız
6. Oyunları Belirt demişsin bende sürpriz olsun diye isteğiniz oyunlar var diye yazdım nolcak bi 50 kblik dosyayı indirmek
7. Eğer istek devam ederse Tobinin oyunlarınıda yapabilirim ama bazılarını diğerlerinden emin değilim yapıcağımdan.
8. Bunu Unutmayın Hammer'de mantığı çözdünüzmü sizin için her şey sınırsızdır.
9. Farklı Oyunlarda geliştirmeye çalışıcam.