çok saol işime yaradı anlatım çok güzel
Merhaba Değerli Üyeler Bu Konu'da Sizlere Teamspeak3 Serverimize ''Lisanskey.dat'' Dosyasını Attığmızda Servere Giremiyoruz
Bunun Çözümünü Hem Videolu Hemde Yazılı Bi Şekilde Anlatım Yapacam Anlatıma Geçelim.
1.Adım : Teamspeak3 Herhangi Bir Eski Sürümünü İndirelim( Bunu Yapmassak Teamspeak'ın Son Sürümünü İndirirsek Slot Yükselmez )
2.Adım : İndirdik Winrarımızın İçindeki Teamspeak3 Klasörünü Masaüstüne Veya Herhangi Bir Yere Kopyalayalım
3.Adım : ts3server_win64.exe'yi ''Yönetici Olarak Çalıştıralım''
4.Adım : Konunun En Altında Olan 25binlik Lisansımızı İndirelim
5.Adım : İçinde Bulunan ''Licansekey.dat'' Dosyasını Teamspeak3 Servermizin Klasörüne Atıyoruz
6.Adım : Teamspeak Serverimize Giriş Yapalım ''Localhost''
7.Adım : ''Tokkenimizi Girerek'' Server Admin Yetkisine Sahip Oluyoruz
8.Adım : Server Slotumuzu İstedigimiz Şekilde Ayarlayalım
9.Adım : PC Kapandı Diyelim Veya Herhangi Bir Durum Yüzünden Tsnizi Kapattınız Yada Kapandı Geri Nasıl Açabiliriz
10. Adım : Teamspeak3 Server Klasörüne ''Licansekey.dat'' Dosyası Atmıştık Bu Dosyayı Klaösrümüzden Siliyoruz
11.Adım : ts3server_win64.exe'den Serverimizi ''Yönetici Olarak'' Tekrar Açıyoruz Ve Çöp Kutusundan ''Licansekey.dat'' 'a Sağ Tıklıyoruz Geri Yüklüyoruz
12.Adım : ''dat'' Dosyamızı Yeniden Yüklemiş Oluyoruz. Serverimiz Açılmayacaktır Nedeni Hala Stop'da
13.Adım : Yatqamıza Giriş Yapıyoruz ''Servres'' Bölümüne Geliyoruz Serverimizin Kapalı Olduğunu Görüyoruz
14.Adım : Yeni Server Oluşturuyoruz
15.Adım : Yeni Oluşturduğumuz Serveri ''Stop'' Diyip Siliyoruz Ve Eski Serverimizi ''Start'' Diyerek Teamspeakımıza Hatasız Bi Şekilde Tekrar Girebiliyoruz.
İşlem Tamamlandı Adımları Doğru Ve Eksiksiz Yaptığınızdan Emin Olun !!
Teamspeak 3.0.7 ( Eski Sürüm Teamspeak Dosyamız )
Lisans ( 25 Binlik Lisanskey.dat Dosyamız )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
çok saol işime yaradı anlatım çok güzel
Önemli Deil Ben Teşekkür Ederim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
Güzel Bir Konu
Teşekkürler
★onrylc0107★