Konuyu detaylı olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.Renkli kodlar konusunda mesaj bölümüne gelip örnek mesaj : CSPLague diyelim mesaj kısmını kopyalayıp sağ tıklarsan orda "Color" seçeneğini görürsün.Ayrıca Kalın ve İtalik olarakda yazabilirsin.

clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum
 clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum Konuyu açmaya çalıştım ama diğer oda açılmadı yardımcı olabilirmisiniz .
TS de clan üyelerinim isim listesini oluşturmak istiyorum renkli şekilde . Bununla ilgili kodlar veya ne gibi bir yol çizmem gerekiyor .
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Cevap: clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum
 Cevap: clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum Konuyu detaylı olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.Renkli kodlar konusunda mesaj bölümüne gelip örnek mesaj : CSPLague diyelim mesaj kısmını kopyalayıp sağ tıklarsan orda "Color" seçeneğini görürsün.Ayrıca Kalın ve İtalik olarakda yazabilirsin.
MaMi [$]
95.173.173.111
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DGJail
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DissidenTJail
/DGClannn

Cevap: clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum ++++++

Cevap: clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum bişe anlamadım

Cevap: clan üyelerinin listesini yapmak istiyorum [COLOR=#ff0000]Oyuncu ismi[/"tırnakişaretinisil"COLOR] Nick [COLOR=#005500]Rütbe[/"tırnakişaretinisil"COLOR]
"tırnakişaretinisil" yazdığım kısımları silip oda açıklamasına kalan haliyle koyup düzenleyebilirsin.
Şu şekilde gözükecektir.Oyuncu ismi Nick Rütbe