Boşgeç, yol yakınken dön bu sevdadan

TS3 Bilişim Açmak İstiyorum
 TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Beyler Ben Ts3 Bilişim Açmak İstiyorum Ama Ucuz Hosting,Sunucu Paketleri Bulamadım Bulan Varsa Link Atsın
 Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum
 Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Boşgeç, yol yakınken dön bu sevdadan

Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Teamspeak3 Bayilerimiz Kısa Süreliğine 20 TL indirime Girmiştir.Websitesi ise Toplam 50 TL ye inmiştir.İletişim Adreslerimizden İletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
İLETİŞİM ADRESLERİMİZ
---------------------------------------------------
Facebook : https://www.facebook.com/RNKSunucum
Facebook Sayfa : https://www.facebook.com/pages/RNK-S...?ref=bookmarks
WhatsApp : 0 507 489 73 05
--------------------------------------------------
 Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum #buracat neden öyle dedin be kardeşim bende açıcam da öyle diyince bi pişmanlığın mı var :S
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
 Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Kardeşim ben sağlarım sana ama ödeme seçenekleri paypal ve bankadır.
İletişim Facebook : www.fb.com/efehan19
╔═══════════════════════╗
║•●۞ CSPLague.com | TreX79
║•●۞ E-Mail :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
║•●۞ Facebook : efehan19
║•●۞ TS3 : 185.26.144.180:92
║•●۞ İlgilendiği Bölüm : TS3,CS
║•●۞ CSPLague.com | TreX79
╚═══════════════════════╝

Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum #baba125 %100 korumalı hosting teamspeak3 uygun fiyata ayarlarız Telefon 0850 840 59 57 ara konuşalım
 Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Kolay bişey değil çünkü. Bi hevesle açılıyor, sonra yavaş yavaş sıkılmaya ve müşterilerin sorunlarıyla uğraşmaktan bıkmaya başlıyorsun. + sürekli online olman gerek. + işini hakkıyla yapanların önü tıkanıyor

Cevap: TS3 Bilişim Açmak İstiyorum Redirecting.. adresinden alabilirsin çok ucuz bence