Yok artik kopekdemi yapdiniz 😊 japonlark gecdiniz siz hll 😀

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz )
 Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) saa

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) Yok artik kopekdemi yapdiniz 😊 japonlark gecdiniz siz hll 😀

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) plugins in altına ne yazıyoruz

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) Lütfen yardim edin MyGameArea serverine yukluyorum ama şu hatayı alıyorum :
"cannot continue without model" çözümü nedir ?

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) gayet güzel çalışıyor arkadasım teşekkürler kurdum servere

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) adamsın eyvallah bu plugin işime yarıcak

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) güzel ama bot olduğu için illaki bir bugu vardır ...

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) ben köpeğimi getirdim herşey güzel terorlerı kıtır kıtır yiyoruz köpeğe "e" basarak ağferin oğlumdiyom oyundan beni atıyor bilmemne bilmemne failed diyor
- - - - - - - - - -
azencalarnan plugin.ini dosyasının en altına şunu yaz gardaş JailBreakKorumaKopek.amxx kopYALA yapıştır

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) azencalarnan plugin.ini dosyasının en altına şunu yaz gardaş JailBreakKorumaKopek.amxx kopYALA yapıştır

Cevap: JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz ) Artık cs daha güzel bir hal aldı en iyi iki plugin "sıçma" ve "köpek" plugini çünkü yere sıçıp köpeğe koklatabiliyorsunuzA:SD:AS
:ASD:A:SD:ASD:
- - - - - - - - - -